SVFF
Bli frivilliggjør som over 300 medstudenter

BLI INTERN I SVFF


Finn din funkergruppe nedenfor, og bli med i gruppens facebokgruppe.

Der kommer du i kontakt med gruppens ansvarlige.


Som intern i SVFF får du:

Gratis kaffe, rabatterte prisen i baren, muligheten til å være på U1 utenfor åpningstid, invitasjon til friviligfester, og du kommer på innsiden av et unikt studentmiljø på UiOs mest aktive studentpub.
BARGRUPPA

Bar-funkerne er selve bærebjelkene til U1 og holder kveldsarrangementene til SVFF oppe og går! Som bar-funker jobber du to skift i løpet av semesteret. Ett skift varer én kveld og består i å rigge til arrangementer, holde innslipp og ta imot bestillinger i baren. Å være bar-funker er supersosialt og du er garantert å bli kjent med andre studenter og frivillige!

 GRAFISKGRUPPA

Bidra med grafisk materiale i regi av SVFF. Det kan være f.eks.

være plakater og bannere til arrangementer. Du kommer til å jobbe i lag med andre,

og sammen lage ukentlige grafiske innslag. Du trenger ikke mye erfaring fra grafiske

programmer eller slikt, så lenge du har gøts og interessen så kommer du langt. Dette er en ypperlig mulighet for å dyrke dine kreative idéer.

Sammen med plakat utgjør gruppa Grafisk Byrå.

 
FOTOGRUPPA

Som fotofunker får du være med på forskjellige arrangementer og ta bilder til U1 sine plattformer på sosiale medier, og til forskjellige bildevegger. Du er med på å lage minner som varer for evig! Du melder deg opp på skift i løpet av semesteret.

 QUIZ-GRUPPA

Quiz på U1 er en viktig institusjon som samler folk fra hele universitetet annenhver torsdag, hvor vi får bryne oss på 40 spørsmål om alt mellom himmel og jord! Mange av quizene er temabaserte, og inneholder alt fra musikkspørsmål til bildespørsmål i alle vanskelighetsgrader.

 

Som frivillig i quizgruppa holder du liv i dette! Arbeidet som quizfunker innebærer å sende inn ca. 15 spørsmål annenhver uke, og fra disse innsendingene settes det sammen en quiz av quizansvarlig. I tillegg skal quizfunkerne delta på quizene for å hjelpe til med at alt går som det skal - dette innebærer blant annet håndtering av svarark, retting av besvarelsene og styring av musikk og mikrofoner. Ingenting av dette krever forhåndskunnskaper. Underveis i quizen sitter funkerne sammen og spiser popcorn, gjerne med noe godt i glasset.

 

Noen svar på spørsmål som ofte blir stilt:

- kan jeg delta på quizene og være quizfunker samtidig?

Nei, dessverre. Men, underveis i quizen er det lite quizfunkerne må gjøre, som vil si at alle quizfunkerne kan ta quizen som et lag sammen.

- må jeg sende inn spørsmål og hjelpe til på quiz hver gang?

I utgangspunktet, ja. Dersom vi blir mange funkere kan det hende at man kan delta på annenhver quiz, men spørsmål må uansett sendes inn annenhver uke innen fristen (som er lørdag/søndag kveld).

- kan jeg være quizmaster?

Ja! Det er alltid to quizmastere som leser opp spørsmål og leder quizen. Den ene er quizansvarlig, og den andre er én av funkerne. Man kan melde seg hvis man vil være quizmaster en quiz.

 KAFÈGRUPPA

Kafé er veldig gøy og sosialt. Kafé er en av foreningens største funkergrupper, og man får muligheten til å bli kjent med en masse forskjellige og trivelige mennesker, nasjonale og internasjonale. Som kafefunker skal man jobbe minst ett tre-timers skift annenhver uke, men du er så klart hjertelig velkommen til å bidra mer om du ønsker.

 


 

PLAKATGRUPPA

Du skal henge opp plakater i henhold til en plakatrunde 1 gang i uken. Dette er en

ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med campus og nærområdet. Du får din ukentlige

mosjonsrunde, samtidig som du gjør noe godt for fellesskapet. Én runde tar ca. 20 min, med innslag av god s, mer s og annet.

Sammen med grafisk utgjør gruppa Grafisk Byrå.
DJ-GRUPPA

Som DJ-funker tar du på deg rollen som dansegulvets tyrann! Du får opplæring i hvordan man behersker mixeren og får prøvd seg som AUX-ansvarlig på U1. Hvis du tror at du er den beste på å skape god stemning på svette kjellerkvelder er dette vervet for deg!

 DEBATTGRUPPA

Vil du bestemme hvilke politikere som skal grilles på U1? Som debattfunker er du med på å utforme, planlegge og gjennomføre debattene som skal arrangeres av SVFF. Det er også en super mulighet til å bli en del av SVFF-miljøet, og få venner på tvers av studiene på SV-fakultetet. Bli med, det blir gøy!!

 

PÅMELDING KOMMER SNART